Kokenut ohjelmistokehittäjä tai -arkkitehti

 

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme lahjakasta ja kokenutta ohjelmistokehittäjää tai -arkkitehtia.

 

eCraft on suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi toteuttava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja toteuttamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja. Toisin sanoen, We create less software. 
 

Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa sekä Malmössä ja meillä työskentelee 160 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Luomme intuitiivisia ja käytettäviä sovelluksia sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Korvaamme mielellämme myös vanhan järjestelmän uudella pilvipalvelulla. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.
 

Olemme Microsoftin strateginen kumppani ja kuulumme harvoina kumppaneina maailmassa Microsoftin Preview-ohjelmaan, jonka kautta pääsemme uusimpiin lanseerauksiin käsiksi jo niiden kehitysvaiheessa. eCraft oli viime vuonna yhtenä kolmesta valitusta kumppanista ehdolla vuoden Länsi-Euroopan Microsoft-kumppaniksi.

 

Tämä on intohimomme: Less complicated software, more awesome software!

 

Etsimme nyt Software Development -yksikköömme Espooseen tai Vaasaan kokenutta ohjelmistokehittäjää tai - arkkitehtia. Tulet työskentelemään mielenkiintoisissa ja haastavissa asiakas- ja tuotekehitysprojekteissa kehittäen asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoivia ratkaisuja. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa koodausta, speksausta, testausta sekä täysin uudenlaisten ratkaisujen visiointia yhdessä konsulttiemme ja asiakkaidemme kanssa.  Pääset myös mentoroimaan nuorempia kehittäjiämme.
 

Työssäsi pääset soveltamaan uusimpia teknologioita (esimerkiksi VR/AR, AI, IoT, machine learning) ja kasvattamaan osaamistasi Suomen mielenkiintoisimpien projektien sekä huippukollegoiden kautta. Työnkuvassasi korostuvat järjestelmäosaamisen lisäksi myös vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukyky.  Sovit porukkaamme, sillä olet tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja ottaa vastuuta. 

 

 

Mitä tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia projekteja ja haastavia tehtäviä
 • Idearikasta työympäristöä sekä mukavaa tiimiä
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Joustavan työympäristön uusissa toimistotiloissa
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Laajat vaikutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen

 

Mitä edellytämme:

 • Sinulla on jo ainakin muutamien vuosien kokemusta ohjelmistokehityksestä
 • Päivittäisessä työssä käytettäviä teknologioita ovat mm. HTML5, .NET, CSS, javascript, C# sekä SQL

 

Mitä arvostamme:

 • Kokemus Dynamics CRM-, NAV- tai AX-järjestelmästä taustajärjestelmänä
 • Kokemus asiakasrajapinnasta ja läheisesti asiakkaan kanssa toimimisesta
 • Kyky suunnitella ja toteuttaa ohjelmistoarkkitehtuuria
 • Azure-alustan tai muun pilviteknologian osaaminen
 • Integraatio-osaaminen

 

Jos haluat tietää millaisessa joukossa eCraftilla työskentelisit, tule ihmeessä tapaamaan tulevia kollegoitasi eCraft LAN Partyihin 9.6.-11.6.2017: http://ecraftlanparty.com/

Luvassa viikonlopun täydeltä pelaamista upeassa uudessa toimistossamme Espoon Säterinportissa, johon olemme varanneet 1000 m² pelitilaa, ruokaa ja juomaa niin paljon ettei lopu kesken, saunan halukkaille sekä muuta viihdettä.

 

Työsuhde: Vakituinen

Toimipaikka: Espoo tai Vaasa

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille. Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja paikasta antaa Heikki Palosaari (Director, Software Development), heikki.palosaari@ecraft.com, puh. 040 550 4712