Projektipäällikkö/ Vaasa

Haemme Vaasan toimipisteeseemme nyt määrätietoista projektipäällikköä työskentelemään osana projektitiimejämme. 
 

Me olemme suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi rakentava IT- ja konsultointitalo. Helpotamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja rakentamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja sekä sovelluksia. Toisin sanoen, We create less software. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa, Tamperella sekä Malmössä ja meillä työskentelee 200 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Olemme Microsoftin kultakumppani sekä useasti palkittu QlikView- ja Adaptive-kumppani.  
 

Meidän mielestämme maailmassa on liikaa vaikeita, monimutkaisia ja raivostuttavia järjestelmiä, jotka eivät aja asiaansa ja auta ihmisiä tekemään työtään paremmin. Me haluamme muuttaa tämän. Luomme intuitiivisia ja käytettäviä applikaatioita sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Korvaamme mielellämme myös vanhan järjestelmän uudella pilvipalvelulla. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.
 

Tämä on intohimomme: Less complicated software, more awesome software.


Etsimme nyt Vaasan toimipisteellemme projektipäällikköä tai koordinaattoria. Toimit sovelluskehitys-, ERP- ja CRM -projekteissamme huolehtien niiden läpiviennistä aina suunnittelusta toteutukseen. Työnkuvassasi korostuvat niin sosiaaliset sekä erityisesti kommunikaatiotaidot kuin kyky motivoida tiimiäsi välillä tiukkojenkin aikataulupaineiden alla. Ymmärrät myös asiakkaidemme liiketoimintaa, heidän prosessejaan sekä uusinta teknologiaa. Sinulla on ymmärrys liiketoimintasovelluksista ja projektinhallinnasta – ehkä myös ketteristä projektinhallintamenetelmistä. Plussaa saat jos tunnet Microsoft Dynamics-tuoteperheen entuudestaan ja sinulla on kokemusta konsultoinnin tai sovelluskehityksen parista. Sovit porukkaamme, sillä olet ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja antaa vastuuta sekä kuunnella niin asiakkaan kuin tiimin ja muiden sidosryhmien tarpeita. Kommunikoit selkeästi ja pidät yllä positiivista asennetta.
 

Toivomme sinulla olevan aitoa kiinnostusta projektiliiketoiminnasta. Tärkeintä on, että omaat hyvän asenteen ja halun päästä kehittämään uusia asiakkaidemme liiketoimintaa digitalisoivia ratkaisuja yhdessä tiimisi kanssa.
 

Mitä tarjoamme:

 • Mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uudenlaisia IT-ratkaisuja
 • Mukavan tiimin
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Joustavan työympäristön
 • Vastuuta ja vapauksia
 • Hauskanpitoa
 • Laajat vaikutusmahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen


Mitä arvostamme: 

 • Vahvaa ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja järjestelmistä
 • Projektinhallintaosaamista sekä käsitystä ja kokemusta myös ketteristä projektinhallinnan menetelmistä.
 • Kykyä ohjata erilaisista persoonista koostuvaa porukkaa
 • Kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä asiakkailla että tiimissä
 • Osaamista ja kykyä käyttää/ konsultoida jotain käytössämme olevista Microsoft D365 sovelluksista ja/tai muista liiketoimintaratkaisuista.
 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja ruotsiksi tai englanniksi. Osa tiimiläisistäsi ei puhu suomea.


Työsuhde: Vakituinen

Toimipaikka: Vaasa

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.
 

Lisätietoja paikasta antaa: 
 

Anders Wallin, Business Development Manager, anders.wallin@ecraft.com, puh. 020 759 8693

Paikan tiedot

Työsuhde: Vakituinen

Toimipaikka: Vaasa

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löytyessä, joten toimi nopeasti.

Kysymykset ja lisätiedot: Anders Wallin, Business Development Manager, anders.wallin@ecraft.com, puh. 020 759 8693

Hae tästä
Hae työpaikkaa